All-in-one platform for influencer marketing

Influencers kunnen overal zijn. Wat hun invloedrijk maakt zijn hun trouwe volgers op social media. In elke sector vind je verschillende influencers. Influencernetwork brengt u in contact met de juiste influencer voor uw merk. Ons all-in-one platform maakt het mogelijk om eenvoudig influencer marketing in te zetten.

Be Part
Influencernetwork_Brands

Influencer Marketing

Influencer marketing blijft groeien. Steeds meer bedrijven zien de kracht van deze marketing vorm in: een merk krijgt gemiddeld 6,5€ terug per gespendeerde euro aan influencer marketing.

Bereik nieuwe doelgroepen

Bouw een sterkere online aanwezigheid

Verbeter uw sales

Waarom Influencernetwork?

logo-+500influencers

+500 influencers uit België en Nederland:

Influencernetwork heeft een database van meer dan 500 influencers uit België en Nederland. Samen is het bereik van deze influencers goed voor 1,5 miljoen personen.

logo-automatischefacturatie (1)

Automatische facturatie

Maak je geen zorgen om de facturatie. Zowel de betaling voor het gebruik van het platform, als betalingen aan influencers worden automatisch gefactureerd. Download eenvoudig jouw factuur na het afhandelen van een campagne.

logo-persoonlijkebegeleiding

Persoonlijke begeleiding

Influencernetwork helpt je doorheen het ganse proces: van het opzetten van de campagne tot het analyseren van de resultaten.

logo-geocampagne

Geo-campagnes

Bij Influencernetwork draait het om het vinden van een relevante match tussen merk en influencer. Het lokale aspect is hier heel belangrijk in. Vind een influencer uit de gewenste regio en creëer een optimale impact.

logo-dataanalyse

Krachtige data-analyse

Haal inzichten uit een campagne. Bekijk hoeveel engagement een campagne heeft opgeleverd en gebruik deze data om de volgende campagnes te optimaliseren.

logo-veiligeenvoudigbetale

Veilig & eenvoudig betalen

Influencernetwork zorgt ervoor dat er met een enkele muisklik veilig kan betaald worden. Bespaar tijd en betaal de influencer na afloop van een campagne via het platform.

How does it work?

in_cijfers_1

Eenvoudige aanmelding

Maak in enkele muisklikken een bedrijfsprofiel aan. Je bent meteen klaar om een campagne op te zetten.

in_cijfers-02

Creëer een campagne

Geef aan wat je wilt bereiken met deze campagne. Volg ons stappenplan en creëer een campagne met alle benodigde informatie voor de influencer.

in_cijfers-03

Kies jouw influencer(s)

Na de aanmeldingsperiode van de campagne kun je influencers gaan selecteren. Kies de influencers die het best bij jouw merk passen & zet de samenwerking op. Ga meteen rechtstreeks in gesprek met de gekozen influencer(s).

in_cijfers-04

Follow-up

Volg de post op de voet in jouw dashboard. Bekijk de statistieken en stuur bij waar nodig. Influencernetwork staat je bij in dit proces.

in_cijfers-05

Rapportage

Na afloop van de campagne ga je samen met Influencernetwork door de statistieken en bekijk je de resultaten. Bekijk wat het beste werkt en neem dit mee naar een volgende campagne.

in_cijfers-06

Nieuwe campagne

Influencer marketing zorgt voor naamsbekendheid. Creëer verschillende campagnes, zie wat het beste werkt en haal optimaal resultaat.

Contact Us

Get In Touch