fbpx

Welkom op het influencer platform

Sluit je aan bij Influencernetwork. Werk samen met aantrekkelijke merken en ontwikkel jouw sociale media. Ons platform zorgt ervoor dat je eenvoudig kunt samenwerken met merken. Via jouw dashboard heb je een overzicht van alle campagnes. Pitch voor de campagne die jou aanspreekt, geef je voorkeuren aan en bekijk alle statistieken van jouw sociale media.

Nano – en Micro-influencers

Influencernetwork zet in op nano- en micro-influencers. Het draait niet allemaal om het aantal volgers, bij ons telt de engagement met je publiek. Hoewel nano- en micro-influencers veel minder volgers hebben dan de macro-influencers is het toch interessant om hun in te zetten. Vertrouwen en een hechte relatie met het publiek is van cruciaal belang voor aankoopbeslissingen. 

Campagnes op jouw maat

Op de marktplaats van Influencernetwork vind je een overzicht van de campagnes op het platform. Kijk wat er het best bij jou past & meld je aan voor deze campagne. Pitch jezelf t.o.v. het merk en scoor leuke projecten. Je krijgt vooraf alle informatie die u nodig hebt om de campagne tot een goed eind te kunnen brengen.

Zoveel meer dan influencer marketing.

 

Bij Influencernetwork zit je goed voor het complete plaatje. Op ons platform vind je de online campagnes, maar Influencernetwork zorgt voor zoveel meer. Events & bootcamps vinden geregeld plaats bij Influencernetwork. Houdt al onze kanalen in de gaten & zorg dat je erbij bent. Samen creëren we een nieuwe influencer community.

Geo-campagnes

Influencer marketing toegankelijk maken voor iedereen is onze missie. Daarom gaan we op zoek naar de ideale match tussen merk en influencer. Promoot (lokale) winkels of restaurants, ga naar evenementen of concerten. En dat allemaal in een stad dichtbij.

Automatische betalingen zonder extra kosten

De influencers komen op de eerste plaats. Geef je rekening door & ontvang eenvoudig en snel je geld na het afsluiten van een campagne. Influencernetwork rekent geen extra kosten aan op de betalingen tussen een merk en een influencer.

Persoonlijke begeleiding

Wij begeleiden je tijdens campagnes en sturen bij waar nodig. We staan steeds in contact met de merken en volgen de campagne op de voet.

Gebruiksvriendelijk platform

Gebruiksgemak gaat voorop. Eenvoudig aanmelden & een duidelijk overzicht zorgen voor een vlotte gebruikservaring. Onze mobiele applicatie versterkt het proces.

Kies de campagne die jij leuk vindt

Relevantie is een enorm belangrijke pijler in de influencer marketing. Daarom kies jij waarvoor je je aanmeldt, zo zorg je ervoor dat het merk bij jou past.

Geen binding, wel beschermd

Influencernetwork geeft de influencer alle vrijheid om een campagne te zoeken en af te handelen. Daarnaast zorgen we ervoor dat je als influencer beschermd bent op het vlak van betalingen na het positief afhandelen van een campagne.

Hoe werkt het? 

Eenvoudige aanmelding

Meld je aan als influencer en creëer jouw profiel.

Doorzoek campagnes

Bekijk het aanbod van campagnes in onze marktplaats.

Kies & overtuig

Kies de campagne uit die jou het meeste aanspreekt. Pitch met jouw motivatie en overtuig het merk.

Contact

Wanneer het merk een keuze gemaakt heeft, kom je rechtstreeks in contact met een vertegenwoordiger van het merk. Maak concrete afspraken voor de campagne.

Contentcreatie

Ga aan de slag met de voorwaarden die het merk vooropgesteld heeft. Creëer een post en inspireer jouw volgers.

Analyseer

Na afloop van de campagne kan je alle data van de post terugvinden in jouw dashboard.

Neem contact met ons op