Welkom op het influencer platform

Sluit je aan bij Influencernetwork. Werk samen met aantrekkelijke merken en ontwikkel jouw sociale media. Ons platform zorgt ervoor dat je eenvoudig kunt samenwerken met merken. Via jouw dashboard heb je een overzicht van alle campagnes. Pitch voor de campagne die jou aanspreekt, geef je voorkeuren aan en bekijk alle statistieken van jouw sociale media.

Be Part

Nano- en micro-influencers

Influencernetwork zet in op nano- en micro-influencers. Het draait niet allemaal om het aantal volgers, bij ons telt de engagement met je publiek. Hoewel nano- en micro-influencers veel minder volgers hebben dan de macro-influencers is het toch interessant om hun in te zetten. Vertrouwen en een hechte relatie met het publiek is van cruciaal belang voor aankoopbeslissingen. Daarom leggen wij binnen Influencernetwork de focus op nano- en micro-influencers.

Hoog engagement, loyaal publiek

Nano- en micro-influencers genereren 60% hogere betrokkenheid bij de campagne. Deze campagnes zijn 6,7 keer efficiënter per opdracht dan een campagne van een macro-influencer. Dit zorgt ervoor dat de kosten van een kleinere influencer lager liggen. Door hun persoonlijke betrokkenheid worden nano- en micro-influencers aanzien als een betrouwbare bron van aanbevelingen voor volgers.

Micro-influencers voor een succesvolle campagne

Om impact te maken op uw doelgroep moet de influencer een verhaal vertellen over het merk. De beste influencers voor een merk, zijn diegene die reeds fan zijn van het product. Kies een campagne die bij u past om optimale resultaten te behalen en uw geloofwaardigheid als influencer te behouden. Nabijheid is ook een belangrijke vertrouwensfactor. Nano- en micro-influencers staan dicht bij hun volgers.

Onze Influencers

Influencer Marketing

Geo-campagnes

Influencer marketing toegankelijk maken voor iedereen is onze missie. Daarom gaan we op zoek naar de ideale match tussen brand en influencer. Promoot (lokale) winkels of restaurants, ga naar evenementen of concerten. En dat allemaal in een stad dichtbij.

Automatische betalingen zonder extra kosten

De influencers komen op de eerste plaats. Geef je rekening door & ontvang eenvoudig en snel je geld na het afsluiten van een campagne. Influencernetwork rekent geen extra kosten aan op de betalingen tussen een merk en een influencer.

Persoonlijke begeleiding

Wij begeleiden je tijdens campagnes en sturen bij waar nodig. We staan steeds in contact met de merken en volgen de campagne op de voet.

Gebruiksvriendelijk platform

Gebruiksgemak gaat voorop. Eenvoudig aanmelden & een duidelijk overzicht zorgen voor een vlotte gebruikservaring. Onze mobiele applicatie versterkt het proces.

Kies de campagne die jij leuk vindt

Relevantie is een enorm belangrijke pijler in de influencer marketing. Daarom kies jij waarvoor je je aanmeldt, zo zorg je ervoor dat het merk bij jou past.

Geen binding, wel beschermd

Influencernetwork geeft de influencer alle vrijheid om een campagne te zoeken en af te handelen. Daarnaast zorgen we ervoor dat je als influencer beschermd bent op het vlak van betalingen na het positief afhandelen van een campagne.

Hoe werkt het?

Eenvoudig aanmelden

Meld je aan als influencer en creëer jouw profiel.

Doorzoek campagnes

Bekijk het aanbod van campagnes in onze applicatie.

Kies & overtuig

Kies de campagne uit die jou het meeste aanspreekt. Pitch met jouw motivatie en overtuig het merk.

Contact

Wanneer het merk een keuze gemaakt heeft, kom je rechtstreeks in contact met een vertegenwoordiger van het merk. Maak concrete afspraken voor de campagne.

Contentcreatie

Ga aan de slag met de voorwaarden die het merk vooropgesteld heeft. Creëer een post en inspireer jouw volgers.

Analyseer

Na afloop van de campagne kan je alle data van de post terugvinden in jouw dashboard.

Neem contact met ons op

Get in touch