Merkbekendheid?
Product lanceren?
Online visibiliteit?

Influencernetwork is een all-in-one influencer marketing platform dat influencers en merken samenbrengt. Geef je marketing een boost met influencer marketing op maat van jouw merk.

Brands

Ga voor merkbekendheid en online visibiliteit

Influencer marketing is vandaag niet meer weg te denken als onderdeel van een onderbouwde en resultaatgerichte marketingstrategie. Door in te zetten op influencer marketing bereik en activeer je jouw doelgroep met content op maat en creëer je een band op langere termijn.

All-in-one influencer marketing platform

Beheer je influencer marketing campagnes met gemak, kies de influencer die bij jouw merk past, bepaal samen de inhoud en volg de resultaten op in realtime. Alles op één plek.

 • Honderden influencers

  uit België & Nederland

 • Doelgerichte

  influencer marketing campagnes

 • Eenvoudig & veilig

  van contract tot betaling

 • Alle sectoren

  Bijvoorbeeld: foodies, fashion, beauty, reizen & sport

 • Real-time

  data analyse & opvolging

 • Krachtig & gebruiksvriendelijk platform

Wat heb je te vertellen en hoe maak je goede content?

Bescherm je merk en waarden, maar geef creativiteit ook de nodige vrijheid. Met andere woorden: sta open voor ideeën van influencers. Tenslotte zijn zij de experten in het creëren van authentieke content.

Heldere afspraken en een duidelijke communicatie zijn daarbij cruciaal. Liever geen regels, maar richtlijnen. Zo zorg je ervoor dat er een goeie connectie is tussen jouw merk en de influencer.

Influencer befitbeawesome laura praat over haar ervaringen bij het maken van content.

Bekijk alle vlogs

Sterke merken op maat van jouw doelgroep

Sluit je aan bij Influencernetwork en werk samen met sterke merken op maat van jouw doelgroep. Ons platform geeft je alle tools die je nodig hebt om je sociale media verder uit te bouwen.

Meld je aan, bekijk het aanbod aan opdrachten, pitch voor de campagne die jou het meeste aanspreekt en haal leuke projecten binnen. Je staat steeds in rechtstreeks contact met de opdrachtgever. Je dashboard geeft je op elk moment een duidelijk overzicht.

Create stories, not ads.
Influencernetwork_brands1
Influencernetwork_Avandemoere4
Influencernetwork_avandemoere3