All-in-one influencer marketing platform

Influencernetwork geeft je toegang tot een database met honderden influencers uit België en Nederland. Zet eenvoudig campagnes op, kies de influencer die past bij jouw merk, bepaal samen de content en volg de resultaten in realtime. Alles op één plek.

Influencernetwork_brands1
influencernetwork_avandemoere7

Laat influencers je verhaal vertellen

Echte verhalen van echte mensen, dat is waar het vandaag in online marketing allemaal om draait. Influencernetwork brengt behoeften van merken, consumenten en influencers samen door verhalen op een organische manier te verspreiden bij de juiste doelgroep en zo een band te creëren. Resultaat: meer naamsbekendheid en meer conversies.

Krachtig platform

Dankzij ons krachtig platform gebeurt alles automatisch en in een handomdraai. Maak eenvoudig een account aan, start je eerste campagne in enkele klikken, kies de influencer(s) die het best past bij jouw merk en start de samenwerking. Betaal nadien de influencer eenvoudig via het platform.

Influencers op maat van jouw business

Influencers zijn er in alle sectoren. Dankzij de verschillende filters vind je snel de juiste influencer voor jouw merk. Kies zeer gericht uit honderden influencers op ons platform: foodies, reisbloggers, fashionbloggers … Hulp nodig? Ons team helpt je graag bij het vinden van de perfecte match.

Influencernetwork zorgt voor zijn influencers. Zo delen we tips & tricks tijdens workshops en bootcamps om ze te helpen nog beter en professioneler te worden.

Toegankelijk en betaalbaar

Influencers zijn erg gegeerd door hun grote invloed op hun, vaak erg trouwe, volgers op social media. Zeker als je je richt op de jongere generaties is influencer marketing een absolute aanrader. En veel betaalbaarder dan een campagne op radio of televisie.

Ons all-in-one platform maakt het mogelijk om eenvoudig influencer marketing in te zetten. Het contact met de influencer verloopt rechtstreeks, zonder tussenpersoon.

Kleine moeite, grootse resultaten

Op Influencernetwork zet je een campagne op in enkele muisklikken. Jij bepaalt de boodschap, de stijl, de look and feel en welke hashtags gebruikt moeten worden. Nodig zelf influencers uit voor jouw campagne of laat ze pitchen voor je campagne. Kies zelf de persoon die het best bij jouw business past en volg alles op via de realtime statistieken en uitgebreide rapportage.

Hoe het werkt

 1. Maak een account aan
  Maak in enkele muisklikken een bedrijfsprofiel aan en je bent klaar voor je eerste campagne.
 2. Creëer een campagne
  Maak gebruik van de campaign builder: geef duidelijk aan wat je wil bereiken en wat je precies van de influencer verwacht.
 3. Kies je influencer
  Gebruik onze filters om een influencer te vinden die bij uw merk past.
 4. Contract
  Maak je geen zorgen over afspraken, Influencernetwork zorgt daarvoor.
 5. Follow-up in realtime
  Volg je campagne op de voet via jouw dashboard. Bekijk de statistieken en stuur bij waar nodig.
 6. Uitgebreide rapportage
  Kies een gedetailleerd rapport en krijg waardevolle inzichten in de campagne.

Contacteer ons