All-in-one influencer marketing platform

Influencernetwork_brands1
influencernetwork_avandemoere7

All-in-one influencer marketing platform

Influencernetwork heeft een database met honderden influencers uit België en Nederland. Wil je jouw merk meer uitstraling geven naar hun volgers en jouw doelgroepen? Lucky you! Wij zoeken aan de hand van jouw doelstellingen met plezier dé geschikte influencer(s).

Contacteer ons voor een kennismakingsgesprek

Laat influencers je verhaal vertellen

Echte verhalen van echte mensen, dat is waar het vandaag in online marketing allemaal om draait. Influencernetwork stemt de behoeften van merken, consumenten en influencers op elkaar af door verhalen op een organische manier te verspreiden bij de juiste doelgroepen. Zo versterken we de onderlinge band, verhogen we de naamsbekendheid en genereren we meer conversies.

Ontdek de kracht van ons platform

Dankzij ons krachtig platform leiden we jouw influencer marketing campagnes probleemloos in goede banen. Via deze handige applicatie staan we in contact met de influencers, delen we briefings en maken contracten en andere content voor hen toegankelijk. Het laat ons ook toe rapportages te maken om jou een correct beeld te schetsen van de impact van je campagne.

Match met influencers op maat

Influencers heb je in alle soorten en stijlen. Dankzij filters in onze database vinden wij in geen tijd de influencers die matchen met jouw merk. Wist je trouwens dat er verschillende categorieën van influencers bestaan? Wij zetten ze even op een rijtje:

Nano-influencers: max 5.000 volgers
Micro-influencers : 5.000 – 50.000 volgers
Macro-influencers : 50.000 – 100.000 volgers
Mega-influencers : +100.000 volgers

Klein moeite

grootse resultaten

Een influencer campagne opzetten is zo gebeurd. Op basis van jouw noden gaan wij op zoek naar de juiste influencers. Verder staat Influencernetwork in voor de selectie, contracting, briefings en rapportage. Kortom, het enige wat jij moet doen is: sit back, relax and enjoy! 😎

Contacteer ons