Sterke merken op maat van jouw doelgroep

Sluit je aan bij Influencernetwork en werk samen met sterke merken op maat van jouw doelgroep. Ons platform geeft je alle tools die je nodig hebt om je sociale media verder uit te bouwen.

Meld je aan, bekijk het aanbod aan opdrachten, pitch voor de campagne die jou het meeste aanspreekt en haal leuke projecten binnen. Je staat steeds in rechtstreeks contact met de opdrachtgever. Je dashboard geeft je op elk moment een duidelijk overzicht.

Meld je aan

Nano and micro-influencers

Influencernetwork richt zich op nano- en micro-influencers. Het gaat niet alleen om het aantal volgers, bij ons is het de betrokkenheid met je publiek die telt. Hoewel nano- en micro-influencers veel minder volgers hebben dan de macro-influencers, is het toch interessant om ze in te zetten. Vertrouwen en een nauwe relatie met het publiek is cruciaal voor aankoopbeslissingen.

 

Zoveel meer dan influencer marketing

Influencernetwork is zoveel meer dan een platform met online campagnes. Zo organiseren we regelmatig events en bootcamps rond boeiende thema’s. Hou onze kanalen in de gaten en zorg dat je er bij bent.

Hoe het werkt

 1. Eenvoudige aanmelding
  Maak eenvoudig jouw profiel aan op Influencernetwork
 2. Marktplaats
  Bekijk het aanbod aan campagnes in onze marktplaats.
 3. Kies & overtuig
  Kies de campagne die u het meest aanspreekt & overtuig het merk.
 4. Contact
  Maak concrete afspraken met het merk voor de campagne.
 5. Contentcreatie
  Begin te werken met de voorwaarden die het merk stelt. Creëer een post en inspireer uw volgers.
 6. Analyseer
  Aan het einde van de campagne vindt u alle data in jouw dashboard.